Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Menubakken & Gastro schalen

Het uitgebreide gamma menubakken vormt de juiste basis voor zowel koude als warme toepassingen. Smaak en uiterlijk blijven optimaal. De veelzijdige schalen bieden maaltijdservices, detailhandel en grootkeukens optimaal logistiek maatwerk. Leverbaar in 1-vaks uitvoeringen (diverse hoogtes) maar er zijn ook 2- en 3-vaks versies beschikbaar. De maaltijdbakken zijn maat- en vormvast, uitstekend stapelbaar en kunnen eenvoudig worden geseald en/of voorzien van een deksel. Uitstekende kwaliteit en bij DisposableDirect altijd scherp geprijsd!


CPET schalen: geschikt voor microwave + oven

Onze CPET maaltijdbakken zijn geschikt voor gebruik tussen -40°C tot +220°C, en kan daarom worden gebruikt voor zowel microwave- en traditionele oven als voor diepvriestoepassingen!

De PP (polyprop) menubakken zijn ideaal voor het uitserveren van warme maaltijden De trays zijn uitstekend te sealen met onze multi-purpose en ‘peelable’ Topsealfolie, maat- en vormvast en geschikt voor gebruik tussen -40°C tot +121°C (Co PP). Dus geschikt voor de microwave oven.


Handzame PP schalen: ook in twee in drie vakken.

Alle PP en CPET menubakken zijn ook leverbaar in 2-vaks- en 3-vaks uitvoeringen. Deze handige vakverdeling houdt de inhoud perfect van elkaar gescheiden. Leverbaar met handige APET en PP deksels. 


Meer informatie? Klik op een van onderstaande trays.

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd