Draagtrays

Organiseer je een evenement? Maak het je bezoekers (en het barpersoneel) makkelijk met handige draagtrays! Meerdere drankjes in één keer makkelijk meegenomen en geen onnodig geknoei! Verkrijgbaar in karton, pulp, hard plastic (PS) of wat dacht je van onze duurzame biertray, gemaakt van 100% gerecycled PET? 

 1. Draagtray Pulp
  Draagtray Pulp voor 4 bekers
  Verpakt per: 300
  € 47,35 Vanaf € 44,50
 2. 150 ST.
  Draagtray karton Wit 6 bekers
  Draagtray voor 6 bekers
  Verpakt per: 150 (6 x 25)
  € 18,25 Vanaf € 17,15
 3. Draagtray voor koffie bekers
  Draagtray (PS) voor 6 bekers
  Verpakt per: 25
  € 38,85 Vanaf € 36,50

Draagtray

Organiseer je een evenement? Maak het je bezoekers en het barpersoneel makkelijk met handige draagtrays! Meerdere drankjes kunnen in één keer makkelijk meegenomen worden en je hebt geen last van onnodig geknoei. DisposableDirect heeft verschillende draagtrays voor bekers, gemaakt van karton, pulp, hard plastic (PS) of 100% gerecycled PET.

Maak het jezelf makkelijk met een draagtray

Ben je op zoek naar een manier om meerdere drankjes makkelijk te vervoeren! Gebruik dan een draagtray. Een draagtray voor bekers maakt het een stuk makkelijker voor je klanten om hun drankjes te dragen. Het is dus erg klantvriendelijk! Draagtrays kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten dranken, zoals koffie, bier, fris, wijn, milkshakes of iets anders. Ze kunnen ook op elke locatie worden gebruikt! Dit hoeft niet per se op een festival of bij een afhaalrestaurant te zijn, maar ze zijn ook erg handig voor op kantoor, in de kroeg of op een braderie.

De soorten draagtrays

Wij van DisposableDirect hebben verschillende soorten draagtrays voor bekers in ons assortiment. Zo hebben we handige papieren draagtrays gemaakt van pulp. Pulp is vormgevormd cellulose dat erg stevig en veilig is, en erg goed is voor het vervoeren van bekers. Ze zijn ook volledig recyclebaar! Naast papieren draagtraus hebben we trays van karton. Dit stevige golfkarton zorgt ervoor dat je drankjes makkelijk kan vervoeren en hij zal niet bezwijken onder het gewicht! Ook deze trays zijn volledig recyclebaar. Ben je op zoek naar een zakelijkere draagtray voor bekers? Dan is een tray van PS de betere optie. Deze zijn gemaakt van zwart plastic en dus perfect voor in elk kantoor! Met deze plastic draagtrays kan je makkelijk bier vervoeren.

Bedruk je eigen draagtrays!

Wil je een unieke draagtray voor in jouw kroeg, restaurant, kantoor of voor op jouw evenement? Laat dan zelf draagtrays bedrukken bij DisposableDirect! Wij kunnen draagtrays bedrukken in allerlei kleuren en in allerlei designs. Laat bijvoorbeeld jouw logo erop afdrukken, of laat je hele huisstijl terugkomen op de draagtray! Dit ziet er supermooi uit en iedereen zal jouw bedrijf herkennen!

Wat biedt DisposableDirect nog meer?

Naast praktische draagtrays vind je bij ons een ruim assortiment bekers en drinkglazen. Denk aan kartonnen bekers voor koffie, ijs of milkshakes en plastic glazen voor bier, fris, champagne of een borreltje. Wij hebben het allemaal! Welke beker of glas je ook kiest, de inhoud wordt altijd prachtig gepresenteerd met de bekers van DisposableDirect!

Heb je nog vragen over draagtrays of over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!