Rietjes

Niets zo feestelijk als je drankje drinken met behulp van een rietje. Ben jij op zoek naar een groot aantal plastic rietjes? Dan ben je bij DisposableDirect aan het juiste adres. Voor elk feest, evenement of horecabedrijf hebben wij de juiste rietjes in de aanbieding. Van buigrietjes, tot luxueuze en stijvol gevormde zwarte rietjes: jij vindt jouw ideale rietjes in onze webshop.

 1. Buigrietjes Zwart 6mm
  Buigrietjes (PS) Zwart
  Verpakt per: 2000
  € 11,90 Vanaf € 11,20
 2. Buigrietjes Assorti gestreept 6mm
  Buigrietjes (PS) Gestreept
  Verpakt per: 2000
  € 11,90 Vanaf € 11,20
  Tijdelijk uit voorraad

Rietjes maken elk drankje feestelijk

Heb jij een horecabedrijf waar je heel veel kinderen mag verwelkomen? Dan is het een goed idee om het hele jaar door voldoende rietjes op voorraad te hebben. Zeker heel kleurige exemplaren doen het goed bij jouw jongste bezoekers. Maar plastic rietjes zijn al lang niet meer alleen voor kinderen! Vooral in de zomer lurkt menig volwassene ook graag via zo’n rietje het drinken naar binnen. Het geeft toch net dat beetje extra aan een cocktail of simpel frisje. Bijkomend voordeel: tanden ondervinden aanzienlijk minder schade wanneer er wordt gedronken via een rietje. Wie door een rietje drinkt, houdt sterkere en witte tanden. Dat komt doordat frisdrank en andere zuurdere drankjes zuren bevatten die het glazuur van de tanden kunnen aantasten. Door een rietje bescherm je je tanden!

Assortiment gekleurde plastic rietjes

In het ruime assortiment rietjes van DisposableDirect vind jij ongetwijfeld de juiste rietjes voor jouw bedrijf, feest of evenement. Bekijk bijvoorbeeld een onze meest standaard uitvoering: het buigrietjes assorti. Deze stevige, buigzame rietjes van 6 millimeter komen in verschillende feestelijke kleuren. De buigrietjes zijn voorzien van een harmonicarietjes, wat ze in staat stelt te buigen. In dezelfde kleuren kun je ook gaan voor extra gemak, in de vorm van onze lepelrietjes. Deze hebben aan het uiteinde een soort lepeltje ingebouwd, wat ze ideaal maakt voor dikkere dranken zoals slushpuppies en milkshakes. Ook dunner ijs lepel je gemakkelijk op met deze plastic rietjes

Zwarte rietjes kopen?

Ben je juist op zoek naar heel stijlvolle en elegante exemplaren, in plaats van feestelijk en kleurrijk? Dan kan je beter kiezen voor onze zwarte rietjes. Deze buigrietjes hebben een heel volwassen look, vergeleken met de gestreepte rietjes. In glanzend zwart, met een harmonicagedeelte voor extra flexibiliteit, zal geen enkele volwassene zich schamen om uit een rietje te drinken. Ondanks hun flexibiliteit zullen deze plastic rietjes nooit lekken. Dat is nog eens plezierig én stijlvol drinken!

Op zoek naar meer dan alleen rietjes?

Bij DisposableDirect vind je veel meer dan alleen maar plastic rietjes, buigrietjes en zware rietjes. Zo bieden wij het ruimste assortiment aan plastic glazen, in alle soorten en maten. Jouw drankjes worden kristalhelder en verfrissend gepresenteerd. Je kunt kiezen voor plastic glazen in PET-uitvoering, maar ook glazen gemaakt van PS. Nog meer disposable items nodig voor jouw feest, evenement of bedrijf? Ook voor servetjes en draagtrays ben je bij ons aan het juiste adres.

Rietjes kopen gaat snel en eenvoudig

Heb jij de juiste rietjes gevonden, en wil je deze bestellen? Dat gaat snel en eenvoudig via de webshop van DisposableDirect. Selecteer de door jou gekozen plastic rietjes, buigrietjes of zwrate rietjes en geef aan hoeveel jij er nodig hebt. Dan zorgen wij ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Nog vragen over onze drinkrietjes? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan je graag te woord en helpen je op weg.