Servies voordeelsets

Feestjes zijn leuk; de afwas niet. Handig wegwerpservies van DisposableDirect is dan ook de meest comfortabele en praktische keuze voor jouw feestje, barbecue of buffet. We kunnen ze leveren in verschillende uitvoeringen en tegen de allerscherpe prijzen. Bespaar jezelf een hoop werk, geld én moeite en bestel ze snel en gemakkelijk in onze webshop!

 1. HANDIG!
  Plastic Borden Bestel voordeel set
  Voordeelset DeLuxe
  Verpakt per: 3x200, 1x200
  € 29,90 Vanaf € 28,10
 2. Witte plastic borden bestek actie set
  Voordeelset Basic
  Verpakt per: 3x200, 1x200
  € 19,90 Vanaf € 18,75

Handige sets: bordjes + bestek

Je zoekt goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Wij leveren handige voordeel-sets met stevige wegwerpbordjes én wit, zwart of metalic bestek. Bekijk de verschillende opties. Ons combi-pakket 'Basic' is extra voordelig geprijsd. Inhoud: 200 PP borden + 200 PS messen, vorken en lepels.

Wegwerpservies, maar dan een tikkeltje luxer?

Om je evenement nét iets meer uitstraling te geven levert DisposableDirect een luxe combinatieset. 96 stijlvolle, vierkante borden met brede rand + 100 plastic lepels, vorken en messen van gemetalliseerd zilver, verpakt in handige schapdoosjes. Plastic servies met een mooie, luxueuze uitstraling! Ideaal voor een wat luxer feest, diner of ander professioneel evenement.