Heb je vragen over je zending?

De best mogelijk bezorgservice: PackagingDirect.be biedt volop keuze!

De bestellingen van PackagingDirect worden in België afgeleverd door Postnl.be, Brouwer Transport (pallet-leveringen) of DPD (bedrukkingsorders). Heb je voor 13:00u besteld, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden.

 

Wat zijn de verzendkosten in Belgie?

Verzending is al mogelijk vanaf €5,95. De verzendkosten bedragen maximaal €19,95, ongeacht het aantal dozen. Bestelling boven de €300? Dan is verzending altijd gratis!

Het volledige overzicht ziet er als volgt uit:

 Gratis verzending vanaf €300


Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

De meeste bestellingen (95%) worden binnen 24-uur afgeleverd.


Hoe kan ik mijn Postnl.BE of Brouwer zending volgen? 

Op de dag van verzending ontvangt je van ons aan het begin van de avond een e-mailbericht met daarin de Postnl.be track- & trace nummers. Met deze nummers kun je jouw bestelling eenvoudig volgen op de Postnl.BE website. Voor bestellingen, geleverd via Brouwer is de track & Trace optie helaas nog niet beschikbaar. 

Verzonden via Postnl.BE, maar ik ben afwezig

Je kunt tot 22.00 uur ’de bezorging aanpassen. Dat kan via de 'niet-thuis-code'. Deze code laat de bezorger bij jou achter na een ‘1e keer niet thuis’. Op www.postnl.be/nietthuis vul je jouw postcode en niet-thuis-code in. Pas de bezorging aan naar de gewenste dag, afleveradres of naar 1 van de PostNL locaties. Bevestig vervolgens de aanpassing met jouw e-mailadres.

 

PackagingDirect.be behandelt jouw bestelling met de grootste zorg

Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

 Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via 03 500 92 91. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.